Polici bëhet hero duke ѕhрëtuar kolegen nga akѕidenti fatal, ѕhikoni momentin kur makina me shpejtësi përplas рatrullën (VIDEO)

Një efektiv policie në Virxhina është bërë hero duke shpëtuar kolegen e tij nga një a ksident fatal.

Kamerat e një makine policie në ‘Gate City’, tregojnë momentin kur një oficer policie kapi për krahu kolegun e tij dhe e tërhoqi nga rruga duke i shpëtuar jetën.
Një makinë erdhi me shpejtësi dhe u përplas me patrullën e policisë pasi rrëshqiti si pasojë e asfaltit të lagur nga reshjet e shiut.