“Nga debati për një tavolinë tek goditja me sende të forta”, si ndodhi vr.asja e kamarierit 50-vjeçar në Elbasan

Një ngjarje e rëndë ka tronditur Elbasanin pasi raportohet për vde kj e.n e kryekamarierit të një restoranti në pronësi të Gjergj Lucës.

Ngjarja ka ndodhur ditë më parë, ku klienti Erjon Llapushi është paraqitur në lokal dhe ka kërkuar të ulet në një tavolinë sipas dëshirës së tij. Mirëpo kryekamarieri , Gazment Kurmaku, i ka bërë me dije se tavolina e zgjedhur nga Llapushi ishte e rezervuar dhe se duhet të zgjidhte një tejtër.

Kjo si duket nuk i ka pëlqyer 53 vjeçarit Erjon Llapushi i cili e ka goditur kryekamarierin me sende të forta duke e lënë në gjendje të rëndë në v de kj. e klinike në spitalin e Elbasanit.

Ndërsa ngjarja është bërë e ditur disa ditë më parë, ku raportohej se kryekamerieri ndodhej në një vd.e k je klinike, mbrëmjen e sotme ka mbërritur lajmi për v d ek jen e tij. Ndërkohë autori Erjon Llapushi vijon të jetë ende i lirë.

Nga një survejim i bërë në rrjetin e tij social, Llapushi shfaqet si një besimtar i rregullt dhe praktikues i fesë islame.