I mori jetën gruas, Elton Metaj flet nga bùrgu: Ndjej dhimbje, nuk doja ta vrìsjå

SH TY PE KE TU VI DE ON

Elton Metaj, vr asësi i Sabrina Bengajt në një lidhje telefonike në emisionin “Shqipëria Live” në Top Channel tha se nuk donte ta vr iste ish-bashkëshorten./Pamjet meP0SHT.

Ai u shpreh se vjehrri i tij e ka ndjekur me ar më dhe e ka kërc ënuar. Sipas Metajt, ai e dinte të pla gosur dhe jo të vd ekur Sabrinën dhe prandaj u largua në ditën e vr asjes.

“Vjehrrri më ka ndjekur me ar më. Ajo mu hodh sipër. Nuk doja ta vr isja, shkova për vjehrrin. Doja të merrja vajzën. Pas kësaj që ndodhi nuk e di. Dh imbjen po e ndjej unë, sa duan ata të japin, e që lloi vjehrri, dëshira e tij ishte, jeni të vd ekur të dy më tha. Ku e do vija unë çfarë po bëja. Ika u largova, për veten time i mbaroj hallet. Nuk e di pse u largova, nuk e dija se çfarë ndodhi, e dija të pla gosur, nuk e dija të vd ekur”, tha Metaj.

“Me kalimin e kohës Eltoni nuk më lejonte të vazhdoja shkollën dhe të punoja, pasi ishte me mendime patriarkale”.

Ky është rrëfimi i Sabrina Bengaj që nuk jeton më dhe njeriu për të cilin ajo flet është bashkëshorti që e vr au, Elton Bengaj.

Ky qëndrim i të resë që tetë muaj pas divorcit u v ra prej ish-bashkëshortit është fiksuar në vendimin qe iu vendos në dispozicion Top Channel.

Sabrina rrëfen me tej: “Duke qenë në moshë të re i jam nënshtruar dh unës psikologjike dhe fizike të të paditurit”.

Por nëna e një vajze rrëfen para gjykatësit se fundi i martesës erdhi nga qasja që i shoqi kishte në “Facebook”:

“Në datën 17 shtator 2020 pashë disa foto të tij në ‘Facebook’, të shoqëruar me një vajzë tjetër, u tro ndita nga sjellja e tij , mora vajzën dhe u largova në shtëpinë e prindërve“.

Në gjyqin e divorcit, Elton Bengaj Metaj insiston se nuk dëshiron të ndahet pasi e do bashkëshorten. Por, pas refuzimit të saj për t’u ribashkuar, 32-vjeçari shkoi me ar më në shtëpi për ta detyruar të kthehej, ku dhe u arrestua. Megjithatë ai doli nga bu rgu i Zaharisë në rrethana ende të pahetuara dhe e vr au atë në prani të familjareve.

ILD nuk ka dalë ende me rezultate se kush është përgjegjës për lehtësimin e pozitës së vr asësit, ndërsa prindërit kërkojnë hetime nga SPAK ndaj gjyqtarëve dhe prokurorëve./topchannel