Saktësi e frikshme. E paralajmëroi që në muajin qershor, Alfred Cakos i del parashikimi (video)

Kryeministri Edi Rama paralajmëroi ditën e djeshme se vendi ynë, sikurse shumë vende të tjera në botë do të përfshihen nga kriza e burimeve energjike. Një deklaratë kjo që la të kuptonte se mund të kemi edhe rritet të çmimit të energjisë.

Pikërisht në lidhje me këtë situatë ka reaguar edhe konspiracionisti Alfred Cako. Përmes një postimi në rrjetet sociale, Cako shkruan se ai e ka paralajmëruan këtë situatë që në muajin qershor.

Mirëpo deklarat e Cakos shkonte në një nivel tjetër. Ai kishte parashikuar në në muajin shtator do të ketë probleme me energjinë elektrike e ujin dhe se të gjithë ata që nuk bëjnë vaksinën, këto shërbime do t’iu ndërpriten.
“Minuta 1:36, parashikimi im i qershorit per problemet me energjine elektrike”, shkruan Cako krahas videos.