Hajde-hajde! Bleona Qerreti del si e ka bërë nëna, po burri pranë saj kush është?

SH TY PE KE TU VI DE ON

Prej vitesh, Bleona Qerreti po zhvillon karrierën e saj në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Përmes rrjeteve sociale, ajo tregon vazhdimisht se po merret me projekte të ndryshme si muzikore dhe kinematografike./Pamjet meP0SHT.


Mirëpo, duket se Bleona ka vendosur të bëjë një pauzë dhe ka gjetur kohën për pushime. Ajo është nisur menjëherë drejt Europës dhe pak më parë ka treguar vendin, ku bën gjithmonë ndalesën e parë.

Përmes një fotoje të publikuar në “Instagram”, këngëtarja ka lënë të kuptohet se bëhet fjalë për një qendër detoksi. Bleona shfaqet e shtrirë teksa bën foto përpara pasqyrës dhe pa dyshim që vëmendje kanë tërhequr linjat.