Вurri nuk di cilin te zgjedhe, gruas: Më hëngre 80 mln lekë, tani shkon me vëllain tim! Të dashurës: Je gjithçka për mua(Video)

Sot në emisionin “Pa Gjurmë” u trajtua një histori dashurie mes një vajze 30-vjeçare nga Durrësi (Joana) dhe 50-vjeçarit Bilbil Xhafa nga Kukësi, i cili i përket komunitetit egji ptian.

Dashuria e tyre p eng ohet nga familja e Joanës e cila nuk është dakord me këtë li dhje, por edhe nga ish-bashkëjetuesja e Bilbilit, Mimoza Shkoza, me të cilën ai ka qëndruar 12 vite. Kjo e fundit teksa ndiqte emisionin direkt mbërriti menjëherë në studio.

Stafi i “Pa Gjurmë” e telefonoi për një përb allje me çiftin, por ajo na komunikoi se ishte shumë pranë “Report tv” dhe donte të ishte e pranishme përb allë Bilbilit dhe Joanës. Pavarësisht thirrjes së moderatores Odeta Dume, për të mos pasur o fe ndime në studio, Bilbili dhe Mimoza nuk u përmbajtën dhe ho dhën a kuza e s harje ndaj njëri-tjetrit.

Mimoza: Ato që dëgjova janë të gjitha gën jeshtra. Një njeri që merret me punë nuk merret me fjalë.

Bilbili: Kjo gënjen se të vërtetat i di vetëm unë.

Mimoza: Unë s’kam punë me Joanën, se ajo është femër si mua. Është e papunë.

Bilbili: Kjo nga 365 ditë, 360 është në po lici.

Mimoza: Ti nuk solle asnjë lekë në shtëpi.

Bilbili: 80 milionë lekë i hëngre ti në 12 vite.

Mimoza: S’kam punë me të, s’e njoh fare. Ik vazhdo me jetën tënde, unë nuk të dua më

Bibili: Atëherë pse më ndjek nga mbrapa ?

Mimoza: Unë nuk të ndjek s’kam punë me ju. As me këtë femër.

Bilbili: S’ta mban ty moj. Unë këtë do e mbaj fort se këtë kam. Hajde se të pres jashtë dhe sqarohemi…. Çuni i kësaj merr në telefon dhe më thotë mua gocën tënde e kam pasur të dashur.

Mimoza: Unë nuk e dua më këtë, se një bukë nuk ma sillte në shtëpi.

E dashura aktuale e Bilbilit, Joana pretendon se Mimoza e përndj ek dhe se e ka d hu nuar, madje shpeshherë ka përfund uar në polici. Ajo i bën apel ish-bashkëjetueses së burrit, që të mos ndërhyjë më në jetën e tyre.

Mimoza: Nuk i shqetësoj aspak.

Shiko Video
Joana: Djali i saj më ka ardhur me duar në fyt dhe më ka k ë rcënuar duke më thënë se do të më v r iste. Unë këtu nuk kam ardhur për të sha rë njeri. Mimoza të flasi për veten e saj.

Joana: Ti Bilbil duhet të tregohesh më i qetë. Unë kam ardhur këtu që t’i them Mimozës, që të mos i shqetësojë më familjarët e mi. Dua ndihmë që ajo të na lërë rehat. Unë kur e sh aj një person nuk e marr më partner. Kjo ka të dashur vëllain tënd.

Bilbili: Ajo s’ka të drejtë me vëllain tim kur e kam lënë unë. Ja ky është vëllai im. I kam kapur bashkë kam edhe fotot.