VIDEO/ Gjeli terrorizon lagjen duke ѕulmuar kalimtarët: “Ai ëѕhtë në luftë”

Kur dëgjoni për diçka që t merron një lagje në Nju Jork , mendja juaj do të shkojë tek bandat ose më së shumti tek qentë . Incidenti i raportuar nga NBC, megjithatë, është disi i ndryshëm, pasi autori ishte një gjel.

Po, ju e lexuat saktë, një gjel, i cili fillon sulmet ndaj atyre që po ecin në Rrugën 169 në Xhamajka në Queens .

V iktima e tij e fundit ishte një burrë që po kthehej në shtëpi nga puna.”

” Si zakonisht po kthehesha nga puna dhe ndjeva një pickim në dorën e majtë, ” tha Leon Suseran , i cili u përpoq ta godiste me këmbë gjelin, por ai vazhdonte të vinte drejt tij. Ai ishte agresiv, gati djallëzor.
“Ndërsa po shtypja plagën që më kishte shkaktuar, ai po përpiqej të më pickonte përsëri .”

Në fakt, ka dëshmi nga fqinjë të tjerë që përmendën se gjeli agresiv, por edhe disa pula që janë me të, nuk i lejojnë njerëzit të ecin në vend.
Nga dimensionet që mori e gjithë çështja, policia shkoi të “arrestonte” gjelin dhe një pulë që u kapën dhe u larguan nga vendi. /abcnews.al/