E pa në Bllok me një tjetër dhe kuptoi se e kishte gënjyer, djali i bën të dashurës atë që se mendonte kurrë

SH TY PE KE TU VI DE ON

Duket se ditët e sotme është mjaft e vështirë që të gjesh dikë besnik, ose dikë që mund t’i besosh plotësisht. Dhe këtë në fakt e tregojnë edhe rastet e shumta të skenave të xhelozizë që çojnë në zënka nga më të ndryshme dhe më keq akoma, deri në tr adhti.Rasti i mbërritur ditën e sotme në redaksinë e meganews.al është një rast tradhtie i kohëve të sotme, ku gënjeshtra mbizotëron mbi bazën e sinqeritetit./Pamjet meP0SHT.

Rastin e mëposhtëm ne nuk mund ta gjykojmë vetëm në atë se çfarë protagonisti na ka shkruar, një i ri nga Tirana, por historia që ai tregon dhe bisedat e dërguara thonë fiks se kemi të bëjmë me një rast tra dhtie. Djali tregon se si rastësisht mbrëmjen e sotme, teksa po pinte kafe në Bllok, sheh duke dalë nga makina e dashura e tij së bashku me një vajzë dhe dy djem.

I shta ngur dhe në pamundësi për të mos reaguar në moment, kur e sheh të përqafuar të dashurën me dikë tjetër, ai vendos që t’i bëjë “lojën e fundit”. Pasi e telefonon dhjetëra herë dhe ajo nuk i përgjigjet, djali vendos që t’i shkruajë. Në atë moment, vajza reagon duke i kërkuar ndjesë dhe duke i thënë se ishte në dush.Duke e ditur të vërtetën dhe i thyer për faktin se ajo e gënjeu djali i thotë se ka ardhur në shtëpinë e saj, shkruan meganews.al.

Menjëherë vajza sajon gënjeshtrën e radhës duke i thënë se i kanë ardhur prindërit.Në momentin që ai i thotë se arriti te shtëpia dhe po ngjitet lart, vajza vendos që të fikë celularin.Është pikërisht momenti kur i riu ka vendosur që të shkojë t’ia plasë të vërtetën në sy… dhe si ka reaguar vajza?

Ju ftojmë të lexoni atë që ai shkruan:

“Përshëndetje meganews.al, meqenëse keni trajtuar disa histori të tilla bisedash, po ju tregoj se çfarë më ndodhi pak më parë, por ju lutem dua që ta publikoni anonim, pasi dua të di nëse kam vepruar mirë.

Unë isha rastësisht në Bllok për kafe dhe shoh të dashurën time që del duke u përqafuar me një djalë teksa del nga makina ku ajo ishte me shoqen e saj dhe një tjetër.