Ajo e la burrin e saj dhe u martua me Vjehrrin: Ajo eshte 30 vite me e Re, ata kan një vajzë dhe ish-bashkëshortët mbështetën dashurinë e tyre!

Ajo eshte 31 vjeç, e cila u martua me ish-vjehrrin e saj, i cili është 30 vjet më i madh se ajo, pohon se pavarësisht diferencës në moshë, ajo gjeti pjesen e saj të shpirtit.Ajo u takua me burrin e saj aktual 60 vjeçar, kur ishte vetëm 16 vjeç. Ajo u shoqërua me vajzën e tij dhe më vonë kishte filluar lidhje me babain e shoqes se vet, i cili u bë burri i saj. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

Ajo u përpoq t’i rezistonte ndjenjave të saj, por nuk kishte si ta refuzonte. – Duket ska ndaloze, por atë dashuri nuk mund ta fshihnim. Pavarësisht nga gjithçka, marrëdhënia jonë tani është e përsosur. Ai ka një shpirt të ri. Ne kemi në marrëdhënie të mira ne shtrat eshte shume i mire dhe ende i forte.
Ndoshta ju mund te me paragjykoni, por qe dashuria nuk pyet per asgje kjo eshte e verte dhe pres edhe ko.mentte fyeses, LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE