Nëse gjeni para në rrugë – MOS I MER, ato sjellin fat të keq

Si fëmijë nuk na mësuan se nëse gjen para në rrugë, kjo është një shenjë lumturie, por… Sipas bestytnive lindore, është një gabim i madh. Pasi të humbasin paratë, atëherë pronari i mëparshëm mund të ketë pasur fat të keq me të.

Duke marrë monedhën, ne gjithashtu marrim karmën e keqe. Pra, nëse nuk jeni të sigurtë se një milioner e la monedhën me qëllim, më mirë mos e prekni fare.

Ende ka shumë bestytni interesante që lidhen me paratë.

Ne kurrë nuk duhet të humbim para. Monedhat dhe kartëmonedhat janë më mirë të merren me dorën e majtë dhe të kthehen me të djathtën. Nëse monedhat janë derdhur nga portofoli juaj, është mirë t’i grumbulloni me dorën tuaj të djathtë. Bëni një pemë parash në shtëpi, e cila sipas feng shui sjell para.

Paratë e gjetura nuk sjell fat të mirë dhe për këtë arsye nuk duhet t’i mbani në portofolin tuaj.Shpërndani ato tek të varfërit ose shpenzojini menjëherë.