NJlHUNl me poIicen shqiptare që po ç mend shoferat: Më më Iusin t’i GJOBlS

Ajo quhet Disilva Muçopata dhe është padyshim një ndër poIicet më simpatike në Shqipëri. Disilva, brunia simpatike me fo;rma tr;upore të Iakmuara tërheq vëmëndjen e të gjithë meshkujve kur kalon në rrugë. Përveç profesionit dhe punës së përditshme, Disivla duket shumë e dhënë edhe pas jetës së natës dhe rrobave luksoze.

E ftuar në emisionin Top Show Magazine, poIicja shqiptare kishte dhënë disa detaje interesante rreth saj dhe punës që bën. Duke treguar se a e ngac;mojnë më shumë me uniformë apo pa të, Disilva thotë: “Tashi… pak nga të dyja, por pjesa e uniformës ka ngac;mime të ndryshme, ka ngac;mime të tjera, si të tipit që siç e thamë më parë, ‘O shefe do mi vendosësh mua pr;angat, o shefe sa sy të bukur paske’, nga më të ndryshmet ka”. JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT