“Ti je super se*si, e di?”/ Infermierja e “Për’puthen” habit me përgjigjen që i kthen ndjekësit..

Infermierja i e “Për’puthen”, Ada, është një nga vajzat më të komentuara të këtij sezoni. Ajo rrëmbeu menjëherë vëmendjen e të gjithëve me pamjen e saj dhe u komentua shumë për operacionet plastike. Në puntatën e një ditë më parë të emisionit të dashurisë, ajo iu përgjigj pyetjeve dhe komplimenteve të publikut. “Ti je super se*si, a e di?”, i kishte shkruar dikush.


E pyetur nga Bora nëse e konsideron veten se*si, Ada u përgjigj se vetja i duket e thjeshtë dhe e bukur.

“Nuk e di. Megjithatë atij që e ka shkruar, shumë faleminderit! E konsideroj veten një vajzë e bukur, kaq, por jo kaq shumë sa e ekzagjerojnë njerëzit. Të jesh se*si domethënë të jesh super e kompletuar. Mua thjesht më duket vetja një vajzë e bukur, e thjeshtë”.