U shokua kur haрi derën e makinëѕ/ Nuk do ta beѕoni se çfarë gjeti gruaja brenda automjetit

T merrin e jetës përjetoi një grua kur hapi derën e makinës së saj. Duke iu afruar derës së përparme të makinës së saj, ajo gjeti një vizitor të papritur të ulur në sediljen e shoferit.

Ngjarja në fjalë bëri xhiron e rrjetit. Konkretisht, kur shkoi afër makinës ajo pa se një ari i zi është brenda dhe menjëherë u përpoq të mbyllë derën dhe më pas vrapoi për t’u kthyer në shtëpi.

Fatmirësisht, ariu i vogël doli nga sedilja e përparme e makinës dhe shkoi në drejtim të kundërt.