Habit avokatja: Më parë çiftet ndaheshin për tradhti, tani se s’kanë lekë (video)

SH TY PE KE TU VI DE ON

E ftuar në emisionin ‘Jeto me Orën’ në RTV Ora, avokatja Bitilda Mehmeti shprehet se kohët e fundit është rritur numri i divorceve. #Ajo thotë se janë gratë ata që kërkojnë me patjetër që të divorcohen./PamjetmeP0SHT.

Bitilda Mehmeti: Familja është bërthama e shoqërisë. Prishja e saj çon në devijimin dhe shkatërrimin e saj. Në bazë të statistikave ka një numër të madh divorcesh. Ka shumë kërkesa nga gratë që kërkojnë të divorcohen me patjetër.

Avokatja thekson se faktori i parë që çon në divorc mes çiftit është gjendja ekonomike.

Bitilda Mehmeti: Faktori i parë është gjendja ekonomike, faktori i dytë është edhe bixhozi, dhe xhelozia. Më para xhelozia ishte e para arsyeja që prisheshin marrëdhëniet, dhe tradhtia, sot në pikë të parë është gjendja ekonomike.