“Ѕhkoi me këmbët e saj në ѕрital, 10 minuta раѕ gjilрërëѕ mbaroi”, flet bashkëshorti i mësueses që hυmbi jetën në rrethana miѕterioze

Një ditë pas v dekjes për shkaqe ende të paqarta të 46-vjeçares Anila Bazelli në spitalin e Pogradecit, bashkëshorti i saj Luan Bazelli thotë gruaja, përveçse pak probleme me astmën nuk kishte probleme të tjera shëndetësore. Ai thotë se 46-vjeçarja mbërriti me këmbët e saj në spital dhe 10 minuta pasi iu injektua një gjilpërën, hu mbi jetën.

“Zonja ime ishte me shëndet të mirë, të akuzoj apo jo, janë organet që po merren me çështje. Di që zonja ime ka ikur nga mjekimi, pakujdesia. Në spital ka mbërritur me këmbët e saj, me tension normal, me të tëra. 10 minuta pas gjilpërës ajo mbaroi direkt. Nuk ka patur sëmundje të tjera, vetëm pak probleme me astmën”, tregon ai mes të tjerash.

Anila Bazelli, me profesion mësuese, hu mbi jetën në Spitalin e Pogradecit gjatë mbrëmjes të së martës. 46-vjeçarja u dërgua nga familjarët në spital rreth orës 19:00 pasi nuk ishte ndjerë mirë. Por më vonë gjendja e saj u për keqësua dhe ndërroi jetë.

Familjarët a kuzojnë mjekët dhe infermierët e urgjencës për mjekim të gabuar. Trupi i 46-vjeçares Anila Bazelli është transferuar në morgun e qytetit, por autopsia do të kryhet nga ekspertë nga Tirana, nisur edhe nga pretendimet e familjarëve.

Ishte prokuroria ajo që kërkoi eks pertizën nga kryeqyteti për të zbardhur rrethanat dhe shk akun e v dekjes së mësueses. Policia dhe prokuroria po vijojnë he timet për v dekjen e 46-vjeçares./tvklan.al