U gjend ne tualet e pa jetë, prindërit e Sonilës marrin veprimin e papritur ndaj dhëndrit

Kreshnik Cani është denoncuar në Policinë e Beratit për shfrytëzim prost itu cioni. Denoncimi është bërë nga prindërit e Sonila Canit, vajzës 21-vjeçare që u gjet e vde kur në banesën e saj në Torino të Italisë.

Nëna e Sonilës, Sose Nazo, ka thënë në emisionin Uniko nga Spartak Koka në Klan Plus se denoncimin e bënë ajo dhe bashkëshorti i saj.

Ky kallëzim ndaj Kreshnik Canit erdhi pas deklaratave që vetë ish-bashkëshorti i Sonilës kishte bërë në emisionin Uniko para disa muajsh, kur tha se “ata kërkonin lekun e thjeshtë”, duke treguar se Sonila pro sti tuonte në rrugët e Torinos.

Denoncimi ndaj tij është bërë pikërisht për këtë a kuzë, për shfrytëzim prost itu cioni.

Sose Nazo: I jemi drejtuar Policisë së Beratit, kemi bërë denoncimin e vr a sjes së vajzës për Kreshnik Canin që ma ka shf rytëzuar gocën. Dua një drejtësi dhe të dali e drejta e Sonilës.

Spartak Koka: Pra ju e keni denoncuar për pjesën e shfry tëzimit të pro stitu cionit?

Sose Nazo: Po. E kemi denoncuar në Berat. Ne kemi kërkuar që të zbardhet e drejta e çupës, që çupa nuk e bënte një gjë të tillë që të dilte në rrugë. Kush e shfrytëzoi, kush e detyroi?

Spartak Koka: Pra ju mendoni që e kanë detyruar?

Sose Nazo: Po. Është e vërtetë që e kanë detyruar se asnjë nënë nuk e bën që të dalë në rrugë dhe të bënte atë punë. Sidomos që ajo ishte familjare dhe më një djalë të vogël të mitur.

Kujtojmë se aktualisht Kreshnik Cani ndodhet në Shqipëri. Pas Italisë ai u largua drejt Islandës ku kërkoi azil, por autoritetet islandeze ia ref uzuan dhe e dë buan në Shqipëri.