Me prindër të divorcuar dhe i rritur nga gjyshi, e kaluara e errët e 21-vjeçarit që i mor jetën oficerit të policisë. Ish-e e dashura e çoi pas he kurave

I riu nga Lezha që e k ze kutoi sot me a r më zj a rri oficerin e policisë, Saimir Hoxha, ka qenë i dë nu ar me 5 vite b u rg nga Gjykata e Lezhës, por në përfundim është dën u ar me 3 vite e 4 muaj bu rg për prodhim e shitje na rk ot ikësh dhe vj e dhje

Nisur nga koha kur është kryer vepra penale, viti 2018, autorit ka qenë 18 vjeç. I rritur nga gjyshi i tij dhe nisur nga fakti se që prej moshës 12-vjeçare ka qenë me prindër të di vorcuar, gjykata ka pez ulluar dë nimin duke e lënë vetëm në shërbim prove.


Shkak për arr es timin e të riut në 2018 ka qenë ish e da shura e tij, e cila e kishte k all ëz uar në prokurori për vj e dhje të celularit, si dhe dhë nie të lëndëve na rk o ti ke.

Ngjarja e rë ndë ndodhi paraditen e së martës. Burime bëjnë me dije se efektivët e policisë së Lezhës mes të cilëve edhe v i kt ima kanë gjetur pa rc e la me k an a bis. Janë kryer veprimet dhe më pas është ev iden tuar automjeti ku gjendej autori.

Pasi nga efektivi Hoxha është kërkuar të usht rohet kontroll, 21-vjeçari ka q ëll uar për efektivin e policisë Saimir Hoxha duke e lënë të v d e k ur.