Dreri me рamjen e rrallë bredh rrugëve të Britanisë, роlicia e qëllon për νdekje (Foto)

Një dre i rrallë i bardhë u qëllua për v dekje nga policia pasi u pa teksa vraponte nëpër rrugët e një qyteti, në Britani.

Njerëzit u trembën kur panë kafshën e egër të lëvizte në zonë të dielën në mëngjes.
Por policia e Merseyside tha se oficerët vendosën të qëllojnë drerin pasi përbënte rre zik për shoferë t dhe këmbësorët.

Oficerët e ar matosur u vunë në kërkim të drerit derisa e gjetën në një pronë industriale jashtë Melling Road, raporton BBC. Një kirurg veterinar u thirr për t’i ardhur në ndihmë kafshës por pa sukses.
Një organizatë për mbrojtjes e kafshëve reaguan me për situatën. Sipas tyre, dreri mund të ishte neutralizuar, por jo të v ritej. “Ose thjesht ta linin të qetë derisa të kthehej në shtëpi”, thonë ata, por kafsha u qëllua për v dekje nga policia.

Megjithëse drerët jetojnë në pyje, pyje dhe park, ato po bëhen më të zakonshme në mjediset urbane në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar.
Top Channel