Habit biznesmeni shqiptarë/ Kam nevojë për 1 mijë punëtorë! Por shqiptarët nuk duan të punojnë!

U thash hajdeni t’ju fus në punë, shkova në çdo shtëpi, u ta llën me mua! Kam nevojë për 1 mijë punëtorë i thashe!
Biznesmeni bën deklaratën e fortë…

Në Shqipni thonë Njerëzit janë të papunë Këtu njerëzit janë dembela Këtu njerëzit janë të pa ndershëm sepse Fishta paska thënë se fukaraja është i p andershëm.

Unë po të them në z onën e Elbasanit kam shku shtëpi më shtëpi Katund më katund dhe në z onat më të varfura sepse ashtu më kanë thënë se këto janë zo nat më të prapambetura më të vafëra, por askush nuk ka ardhur, janë tall me mu!