Çudit i moshuari: I kemi borxhe Amerikës, por dhe ajo na ka ne, George Washingtoni 50% shqiptar!

Një i moshuar në takimin e Berishës në Vlorë, është shprehur se Shqipëria i ka borxh Amerikës, por edhe Amerika i ka borxh Shqipërisë.

Ai tha se ne i kemi dhënë shumë SHBA-ve, ku mbi të gjitha, sipas tij i kemi dhënë burrin e madh amerikan, Xhorxh Ëashingtonin.

Sipas tij presidenti amerikan, Ëashington, ka qenë një shqiptar nga Tetova e Maqedonisë së Veriut.

Ai sipas tij ka qenë i biri i Maries./Almakos.com