Më “ka kαpur vjehrri”/ Nusja f ut në burg të gjithë familjen (Video)

SH TY PE KE TU VI DEON.

Gazetari i “ABC” Aldo Kozarja sjell një histori nga fshati Domë në Kavajë. Ai ishte në familjen e Nazif e Lule Kolës. Dy prindër që kanë sjellë në jetë pesë fëmijë tre djem dhe dy vajza.Vajzat janë të martuara, ndërsa dy nga tre djemtë janë në burgun e Zaharisë. Si pasojë e konfliktit që njëri nga dy djemtë ka pasur me gruan. Por ky konflikt është thelluar pasi bashkëshorti i Norës, nusja e shtëpisë përfundoi në burg si pasojë e denoncimit të bërë nga Elenonora/Pamjet meP0SHT.