Ѕherr me thika në një рikë karburanti në Zvicër, vdeѕ 20-vjeçari shqiptar, diѕa të рlagoѕur

Një 20-vjeçar shqiptar nga Kosova është v rarë mbrëmjen e djeshme pas një sh erri me thikë në Zvicër.

Mediat zvicerane bëjnë me dije se dy grupe janë për plasur me njëri tjetrin pranë një pike karburanti duke përdorur th ika dhe mjete të forta.

20-vjeçari nuk ka mundur t’u mbijetojë dot plagëve të marra ndërkohë që disa të tjerë kanë mbetur të plag osur dhe më pas janë dërguar në spital për të marrë ndihmën e parë mjekësore.
Qytetarët në zonë kanë njoftuar policinë. Një punonjës në pikën e karburantit i tha policisë me zërin e dridhur “Si mund ta bënin atë gjë”.

Zona ku ndodhi ngjarja u rrethua nga policia rreth orës 00:30 të mëngjesit të së dielës për të hetuar në lidhje me këtë ngja rje.