Del biseda mes Kozakut dhe Fabio Dushkut: Stresi kërkoi të më shaje? (Video)

SH TY PE KE TU VI DE ON

Në rrjet është publikuar biseda mes Fabio Dushkut dhe Kozakut, e regjistruar gjatë momentit kur ky i fundit u mor peng dy ditë më parë./Pamjet meP0SHT.

Fabio Dushku, i cili ndodhet në një burg të Greqisë, ka kërkuar të dijë se cilët janë personat që e kanë shtyrë “mbretin” e Instagramit, Kozakun, ta shajë në videot live.

Kozak është shprehur se të gjithë kanë kërkuar për të sharë atë, por nuk ka dhënë emra. I pyetur nëse ka qenë Stresi njëri prej tyre, ai e ka mohuar.