Plot 12 orë u lut për ndihmë/ Mjekët se prekën me dorë, 18-vjeçarja jep shpirt bashkë me foshnjën e porsalindur

Një 18 vjeçare që solli në jetë fëmijën e saj teksa gjendej në q elinë e një bur gu në Angli, u gjet e vd ekur bashkë me foshnjen pasi mes te qarash, thirri plot 12 orë për ndihmë.

Adoleshentja shtatzënë ishte bur gosur për të parën herë si e dysh uar për një gr abitje. Pavarësisht moshës dhe gjendjes së saj, vajza ishte lënë vetëm e pa mbikëqyrur në bu rgun privat Bronzefield pranë Ashford, thotë the Sun. Ministri i drejtësisë Dominic Raab e cilësoi këtë ngjarje si një ska ndal të vërtetë.

E reja kishte shumë f rikë se mos ia merrnin fëmijën dhe një ditë përpara trag jedisë, i kishte thënë një infermiereje se nëse kjo gjë ndodhte, ajo “do të v ris te veten”. Vajza duhet të ishte kontrolluar rregullisht gjatë ditës dhe të paktën dy herë gjatë natës nga punonjësit shëndetësorë, por një gjë e tillë nuk ndodhi.