Poshtëron punonjësin me sindromën down, por ajo nuk e imagjinonte atë që do t`i ndodhte më pastaj..(VIDEO)

Diku në Shtetet e Bashkuara, ishte një djalë të ri rreth të 20-tave që kishte Down Syndrome, por kjo nuk e ndaloi atë për të qenë një punëtor i mirë. Edhe pse ai ishte mjaft i ngadalshëm me gjërat e të mësuarit, Kevin mund të bënte një punë të mrekullueshme dhe kolegët e tij ishin më se të lumtur të punonin me të.Megjithatë, një ditë, një klient po shtë ro nte Kevin për ngadalshmëri pasi nuk mund të priste në radhë të gjatë.

Kevin u ndje i pa sigurt dhe i zh gën jyer kur klienti vuri në dukje se ishte i ngadalshëm për shkak të Sindromës së tij Down, por më vonë ndodhi diçka që e ndihmoi të rivendoste besimin e tij.Andrew, kolegu i tij, i cili po e vëzhgonte sjelljen e vra zhd ë, nuk mund të pranonte një sjellje të tillë të pa drejta ndaj Kevin.Ai mund të jetë pak i ngadalshëm, por është ende një njeri dhe meriton trajtim dhe respekt të barabartë si të gjithë të tjerët.

Sindroma e Down nuk e bën dikë të jetë më pak i denjë sesa njerëzit normalë. Kur erdhi rradha e gruas për të paguar për ushqimin e saj kur Andrew tha, “Mirëdita. Na vjen keq, nuk u shërbejmë njerëzve të vr azh dë dhe nuk pranojmë sjellje di skr iminu ese ndaj stafit tonë. Ju mund të lini ushqimin tuaj dhe të largoheni nga dyqan tani.