E PABESUESHME – Kjo eshte shuma marramendese e vetures te bashkeshortes se Hashim Thaçit !!!

Në Agjencinë Kundër Ko.rr.ups.ionit, janë publikuar deklarimet e pasurisë nga zyrtarë e politikanë shtetërorë.Në këtë Agjenci pasurinë e tij e ka deklaruar edhe ish presidenti Hashim Thaçi.

Ish presidenti i vendit Hashim Thaçi ka deklaruar në pronësi të tij, tokë e shtëpi si pasuri të luajtshme.Tek pasuritë e paluajtshme është deklaruar vetëm vetura e bashkëshortes së tij, Audi Q3, në vlerë prej 19 mijë euro.
Në deklarimin e pasurisë thuhet se kjo veturë është blerë nga shitja e veturës Audi Q5 në vlerë 10 mijë euro dhe pjesa tjetër me kredi.Ndërkohë,ish presidenti Hashim Thaçi nuk ka deklaruar veturë në emër të tij.