Vajza i kërkon të ndahen, shqiptari hakmerret dhe i publikon videot intime …

SH TY PE KE TU VI DE ON

Një shqiptar është dë nuar pasi akuzohet se ka publikuar videot intime me ish të dashurën në një faqe po rnografike./Pamjet meP0SHT.

Mediat greke bëjnë me dije se 25-vjeçari nga Shqipëria ka publikuar video intime që ka pasur me të dashurën për tu hakmarrë pasi ajo i kishte kërkuar që të ndahen.

Ish e dashura ka treguar se ishte lidhur me shqiptarin në vitin 2015, atë kohë vetëm 15 vjeçe. Ajo tregoi se e donte dhe se kishte besim të verbër tek ai.

“Makthi filloi, pasi autori kishte në posedim të videos me momentet tona personale, të cilat ai i kishte siguruar se askush nuk do t’i shihte. E lejova ti bënte sepse e doja, kisha besim të verbër në të dhe ai tha se më donte”, tha vajza.

Pasi vajza u nda nga shqiptari pas pak vitesh, ai i publikoi videot in time të tyre në një faqe por nografike, ndërsa me profile të rrema i shkruante se do t’i shkatërronte jetën.

Gjykata e Volos ditën e djeshme ka marrë vendimin për të d ënuar shqiptarin, identiteti i të cilit nuk bëhet me dije, me 4 vite b urg.