“Sa herë të bëni s*ks fitoni sevape”/ Gazetari i njohur shqiptar shpérthén ndaj Imamit: Tipat si ti shkojnë në…

Sugjerimi i Imamit nga Prishtina, Fadil Musliu, për burrat shqiptarë që të kryejnë më shpesh marrë dhënie se* suale me gratë e tyre sepse kështu përfitojnë sevape, ka shka ktuar shumë zhu rmë.
“Jepni dashuri pa kufi grave të juaja sepse është obligim dhe sa herë që bëni marrë dhënie se* suale ju fitoni shumë sevape”, tha ai pak ditë më parë.

Pikërisht kjo deklaratë e imamit nga Prishtina nuk është pritur mirë nga gazetari Milaim Zeka, i cili, gjatë një interviste për Tch, ishte totalisht kundër kësaj deklarate të Fadil Musliut.

“Edhe ky personi i intervistuar nga miku im, flet për femrat sikur të jetë ndonjë bakall i pr ishur. Me nën çmimin më të madh, jo nëna, jo baba, ja dorëzon. Kujt do ja dorëzoj vajzën time? Vajza ime dorëzohet vetë. Nuk kam fjalë në gjuhën shqip apo të ndonjë gjuhe tjetër ta shpjegoj mënyrën ba nale që flitet për gjininë femërore”, tha Zeka.

Ky i fundit shtoi se nëse ka fe rr apo parajsë, imami do të shkojë në fe rr.

“Nëse diku ka fe rr apo parajsë janë pikërisht këto njerëz që sh ajnë nënë, vajzën e vet që do të dë nohen me fe rr. Unë nuk besoj, por ata besojnë se ka fe rr e parajsë. Unë Kam 5 motra dhe nënën, falë nënës jam këtu. Unë kam vajza. Falë gjinisë femërore ekziston bota”, tha gazetari i njohur.