Cifti shqiptar me nanizem behen me djale pas 17 vitesh por te dy pa pune..

Alma dhe Nushi jane nje cift i vecante nga Fushe Arrezi. Ata te dy kane lindur me nanizem dhe jane martuar basjke prej 17 vitesh

Mes kushtesh te veshtira fizike dhe ekonomike duke qene te papune prej shume kohesh edhe sot e kesaj dite, ata u shtuan me djalin e tyre Fatjonin.

Te ftuar ne emisionin Ftese pa 5 te Bieta Sulos, ata flasin per historine e jetes se tyre duke treguar djali i tyre i ka bere shume te lumtur dhe se jane ne gjendje te bejne cdo lloj pune qe Fatjonit te vogel mos i mungoje asgje.