Pasi rrëfeu se kishte bërë s*ks me 20 fantazma, 30-vjeçarja njofton se do fejohet me një prej tyre

SHTY PE KE TU VI DE ON

Rreth një vit më parë, një grua me emrin Amethyst Realm u ftua në show-n,This Morning për të folur rreth marrëdhënieve të saj me fantazmat./Pamjet meP0SHT.

30-vjeçarja, Amethyst tha se gjithçka nisi dymbëdhjetë vjet më parë, kur i fejuari i saj njerëzor po udhëtonte shumë shpesh për arsye pune.

Ajo filloi të ndjente një prani në shtëpi ndërsa ishte e vetmuar dhe një mbrëmje pasi ajo shkoi në shtrat të flinte, sipas saj, fantazma u shfaq dhe filloi të kryente marrëdhënie me të. Kështu ajo filloi të mbante një marrëdhënie të fshehtë me fantazmën derisa, gjithmonë sipas saj, i fejuari i zbuloi.

Fillimisht gjithçka dukej si një përpjekje e dështuar për të mbuluar një tradhti të dukshme, por por për trembëdhjetë vitet e fundit, 30-vjeçarja ka pohuar se ka pasur marrëdhënie seksuale me më shumë se 20 fantazma të ndryshme.

Ajo u kthye disa muaj më vonë për t’i treguar Phillip Schofield dhe Holly Willoughby se kishte filluar t’i merrte gjërat seriozisht me një nga fantazmat.

Për nëntë muajt e fundit, Amethyst ka pasur një marrëdhënie seksuale me atë fantazmë që e ndihmoi të bashkohet me një klub të quajtur Mile high club.

Ajo i tha tabloidit The Sun që në mes të rrugës teksa po ecnin në një atraksion turistik, i dashuri i saj fantazmë i zgjeroi që të rrinin pak prapa nga grupi i turneut.

Amethyst tregon:

Aty ndodhi propozimi. Nuk kishte ulje në gju- ai nuk ka gjunjë. Por për herë të parë e dëgjova duke folur. Është e vështirë të shpjegosh, por, deri në atë ditë, fjalët e tij ishin brenda kokës sime. Por në atë ditë, fjalët ishin jashtë. Unë në fakt mund të dëgjoj zërin e tij dhe ishte e bukur. E thellë, seksi dhe reale.”
Ata nuk kanë zgjedhur ende një unazë, por Amethyst po ia lë në dorë partnerit të saj.