Cfare kerkuan Shqiptaret ne google ne vitin 2021 – Do mbeteni te shokuar!.

Pavarësisht se platforma Go ogle nuk e përfshin Shqipërinë në raportimin vjetor të trendeve të kërkimit, ajo ofron megjithatë të dhëna se për çfarë temash shqiptarët iu drejtuan internetit për t’u informuar.

Koronavirusi mban vendin e parë të kërkimeve me interes maksimal gjatë muajve mars-prill, një rënie të ndjeshme të kërkimeve gjatë muajve të verës.

Mësimi online është tema e tretë më e kërkuar në Go ogle gjatë vitit 2021, specifikisht fjalët kyçe që lidhen me p latformat online të mësimit si Akademi.al dhe Google Classroom.

Vendi iu drejtua mësimit online gjatë pikut të pandemisë për të shm angur infektimet m asive.

Parashikimi i motit qe gjithashtu në listën e kërkimeve kryesore për shqiptarët në vitin që lamë pas.