Pas ndarjes nga i fejuari, Shkenda Dubova kërkon baba për një fëmijë

SH TY PE KE TU VI DE ON

Këtë javë n’Kosovë show mysafire ishte Shkenda Dubova e cila tregoi për një lidhje të dështuar dashurie.Ajo është në kërkim të fatit të jetës dhe babanë e fëmijës së saj që ajo ka plan të bëjë./Pamjet meP0SHT.

Shkenda tregoi edhe për bizneset e veta që ka filluar në Europë.

Shiko Videon: