Bes Kallaku: Është më mirë të jesh afgan në Shqipëri sesa shqiptar

Ka nisur mbrëmjen e sotme sezoni i dytë i “Kosheres”. Moderatori dhe aktori i mirënjohur, Bes Kallaku në monologun e tij, u ndal tek një temë që ka qenë mjaft e diskutuar ditët e fundit. Aktori bën një krahasim të situatës dhe problemet me të cilat përballen qytetarët shqiptarë dhe afganëve që ndodhen në vendin tonë prej disa javësh.

“Më mirë të jesh afgan në Shqipëri, se sa të jesh shqiptar në Shqipëri. Se po të jesh afgan rri në hotel me pesë yje, shqiptarit i rritet çmimi i bukës dhe nuk i bjer në mend fare për këtë punë. Po të jesh afgan në Shqipëri, të ruan Policia e Shtetit ndërsa po të jesh shqiptar edhe po të kesh urdhër mbrojtje vijnë të rrahin, të v rasin.