Zbulohen detaje tronditëse nga vrasja e Carolines në Greqi, kamera në dhomën e ndenjës ‘kanë treguar’ për bisedat e pilotit para ngjarjes tragjike

Autoritetet tani kanë prova që sqarojnë në masë të madhe atë që ndodhi natën fatale në Glyka Nera, ku Babis Anagnostopoulos vr u Caroline Krauts.

Kanë kaluar pothuajse katër muaj nga nata e 11 majit, kur Babis Anagnostopoulos vr u gruan e tij, Caroline , në shtëpinë e tyre në Glyka Nera, dhe pikat e paqarta të çështjes fillojnë të sqarohen.

Pas urdhrit të autoriteteve gjyqësore, fshehtësitë telefonike dhe bankare të autorit u hoqën, si dhe u bë ekzaminim i plotë i kamerës që ndodhej në dhomën e ndenjes të shtëpisë në Glyka Nera.

Në të njëjtën kohë, autoritetet policore, pas heqjes së fshehtësisë telefonike të Babis Anagnostopulos, shqyrtuan thirrjet që ai bënte dhe merrte gjatë kohës që vr u Caroline, si dhe telefonatat që kishte bërë ditët e mëparshme.

Në të njëjtën kohë, kontrolloheshin lëvizjet e llogarive bankare si të tij ashtu edhe të atyre që kishte me Caroline. Përfundimi i ekspertëve të videos tani pritet nga videoja nëse kohët përkojnë me ato të përmendura nga vr sësi, kur ai u rrëfye.

Prindërit e v sësit të Caroline në Glyka Nera janë në Alonissos dhe kanë kohë pa parë Lydia -n e vogël. Muajt e fundit, Lydia e vogël është rritur në përqafimin e ngrohtë të gjyshes, nënës së Caroline, Susan. Prindërit e vajzës fatkeqe tani i kanë kushtuar jetën rritjes së mbesës pas vendimit të Prokurorit për të mitur për t’i dhënë kujdestarinë e përkohshme.

Nëna e të akuzuarit “theu” heshtjen e saj për herë të parë duke folur për Star. “Siç dikton urdhri i prokurorit, ne e shohim fëmijën tonë 5 ditë në fund të çdo muaji. “Procesi respektohet nga të dy palët dhe secila familje përpiqet t’i japë familjes tjetër kohën që i nevojitet”, tha nëna e Caroline.

Vendimi përfundimtar për kujdestarinë pritet të merret në shtator, kur do të vendoset përfundimisht se kush do të kujdeset për fëmijën.