TraGjike: Aksidenti me motorr i merr jetën 18 vjeçarit Shqiptar në Itali (Video)

SHTY PE KE TU VI DE ON

Mbrëmjen e djeshme në Pesaro të Italisë ka humbur jetën trag jikisht 18 vjeçari shqiptar Rusjon Kërçuku.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Ai ishte student dhe punonte në një restorant si kamarier, ndërsa gjatë kthimit nga puna për në shtëpi me motorr u përp las me një shtyllë dhe fatkeqësisht humbi jetën.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Mediat Italiane njoftojnë se aks identi ka ndodhur gjatë natës rreth orës 23:30 në rrugën Interquartieri, në pjesën e Via Pertini që të çon nga Iper Rossini në rrugën Borgheria.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Policia është duke hetuar të gjitha pistat për të kuptuar shkakun e aksidentit.