E keni pare te TV me pare? Ja në cilin program ja lene pa fjale bukuroshja e PërPuthen..

SH TY PE KE TU VI DE ON

Shpesh ka ndodhur qe konkurrentet e “Per’puthen” t’i kemi parë diku tjetër me parë.Kështu ka ndodhur edhe me Alvisen, vajza bionde e cila u pëlqye shumë nga meshkujt sapo u fut në program./Pamjet meP0SHT.

Në rrjet po qarkullon një video teksa vite me parë Alvisa ka konkurruar në X Factor dhe me zërin melodioz ka lënë jurinë pa fjalë.