Disa e quajnë djall, por ai thotë se nuk e ka ndërmend të ndalet – njihuni me të riun që përpos truрit edhe ѕytë i ka bërë me tatuazhe

Një i ri sa herë që kalon rrugëve, e bën masën të kthej kokën për faktin se tërë trupin e ka të mbuluar me tatuazhe – madje edhe sytë i ka bërë me tatuazhe.

Megjithatë ekziston një grup që e quajnë “dj all” për shkak të pamjes, por kjo nuk e pengon të riun që të vazhdojë kreativitetin e tij ta shkrij në “vepra arti” në trup, transmeton Telegrafi.

Ai është zotuar se do të vazhdojë të bëjë tatuazhe nëpër trup, edhe pse shumë pak pjesë i kanë mbetur të pambuluara dhe për këtë kishte vendosur që është sytë t’i bëjë me tatuazhe.

Deri më tani nuk ka zbuluar shumën e parave të shpenzuara apo kohën që e ka kaluar te artistët e tatuazheve, por me fotografitë që i poston në Instagram ka arritur t’ua rrëmbej zemrën mbi 160.000 ndjekësve. /Telegrafi/