Sa çuna duhet të kaloje një femër që të quhet k*rvë? Shqiptarët na len pa fjale me pergjigjet (video)

SH TY PE KE TU VI DE ON

Sa meshkuj duhet të ketë kaluar një femër për t’u quajtur k*r vë?Besojeni apo jo, por kjo pyetje i është bërë vajzave dhe grave të Tiranës nga “Zjarr Tv” e përgjigjet e tyre do t’ju shkrijnë së qeshuri./Pamjet meP0SHT.

Sakaq në videon e bashkëngjitur lajmit mund të shikoni se si reagojnë gratë e vajzat shqiptare të cilat nurmat i variojnë nga 3 në 10 meshkuj.

V1DE0 KE TU