Rama i zgjat dorën, Angela Merkel e lë “thatë” dhe kap në befasi kryeministrin tonë me gjestin e saj (video)

SH TY PE KE TU VI DE ON

Kancelarja gjermane dhe kryeministri Edi Rama u përshëndetën me grusht. Më pas nisi ceremonia e përgatitur për nder të vizitës së saj./Pamjet meP0SHT.

Kryeministri Rama i zgjati dorën për ta takuar, por kancelarja ka preferuar përshëndetjen me grusht edhe në kuadër të zbatimit të masave anticovid.

Më pas nisi takimi Tête-à-tête mes Kryeministrit Edi Rama dhe Kancelares Angela Merkel në Pallatin e Brigadave.

SH1K0 V1DE0N KETU