Burri me shiste per 50 euro dhe me detyron qe un të shkoj me…

SH TY PE KE TU VI DE ON

Burri me shiste per 50 euro dhe me detyron qe un të shkoj me…/Pamjet meP0SHT.

Burri im enjte nga ato fanatiket e modem qe edhe pse ka lindur ne qytet kote eshte gjith paragjykime para do kohe donte te me mbuloj vetëm e vetëm se me librin njerëzit rrugës .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…