93 vjeçari merr Vi*gra çdo natë, nipi i tij shtanget kur mëson arsyen nga infermierja

SH TY PE KE TU VI DE ON

Xhoni shkon për të vizituar gjyshin e tij 93 vjeçar në spitalin ku ishte ne rehabilitim. Ai u lehtësua shume kur pa se gjyshi i tij dukej i kënaqur dhe i qetë“Si po kalon o gjysh?” E pyeti djali./Pamjet meP0SHT.

“Ketu ndihem më mirë”, thotë plaku.

“Po ushqimi si është?”

“Menuja eshte e mrekullueshme, ja sot kishim tavë me pulë per dreke”.

“Po infermieret si te duken?”

“Nuk ka më mirë se këto infermierët, të rinj e të bukur dhe me të vërtetë kujdesen shume ”

“Po gjumin si e bën? Fle mirë naten? ”

“Asnjë problem s`kam,” thote gjyshi, “tetë orë fle çdo natë. Në orën 10 më sjellin një filxhan çokollatë të ngrohtë dhe një tabletë blu Via gra dhe unë zgjohem shumë mirë ne ngjes”.

Xhoni i habitur paksa nga e gjitha kjo qe degjoi dhe shkon të pyesë infermieren përgjegjëse.
“Përshëndetje, a mund të më sqaroni pak për diçka,” pyeti ai, “më thanë që po i jepni gjyshin tim 93 vjeçar Via gra çdo natë. Sigurisht që kjo nuk mund të jetë e vërtetë apo jo? ”

“Po po, shume e vertet eshte”, përgjigjet infermierja. “Çdo natë në ora 10 i japim nga një filxhan çokollatë të ngrohte dhe një tabletë Vi agra. Gjithcka keshtu funsionon mrekullisht mirë, pasi cokollata e bën atë të flere me mire ndersa Vi agra e ndalon atë që të rrokulliset nga shtrati e te bjere poshte”.

Kjo ishte edhe pergjigja e papritur e infermieres qe e habitinipin mbi gjyshin e tij te moshuar.