Pa fjalë! Kjo është konkurrentja e re e ‘Për’puthen 3’ që arriti 100 mijë ndjekës në instagram!

SH TY PE KE TU VI DE ON

Vetëm në pak ditë pesë vajzat konkurrente të sezonit të tretë të Pëpruthen Ritvana Fetahu, Arlida Nezha, Iriada Shahillari, Mikela Pupa dhe Alvisa Qarri kanë arritur të tërheqin me mijëra ndjekës./Pamjet meP0SHT.

Mjafton një kërkim në Instagram dhe mund të shihni se tashmë njëra nga vajzat ka arritur tëketë mbi 100 mijë ndjekës.

Po renditja si është?

Më e ndjekura dhe ajo që ia doli të arrijë të ketë mbi 100 mijë ndjekës është infermierja Iarda Shahillari.


Pas saj vjen Alvisa Qarri me mbi 68.5 mijë ndjekës në Instagram.

Pas saj vjen Mikela me 53.5 mijë ndjekës që ndiqet nga Ritvana me 47.3 mijë ndjekës dhe në vend të fundit është Arlida Nezha me 24.7 mijë ndjekës.