Nëse mund ta zgjidhni këtë detyrë, jeni inteligjent mbi mesataren: Të gjithë djersiten..

Në internet po përhapet kjo detyrë, ndërkaq thonë që, nëse arrini që ta zgjidhni shpejt, keni nivel jashtëzakonisht të lartë

Shikoni si është teza e detyrës:

6 + 4 = 210;
9 + 2 = 711
8 + 5 = 313
5 + 2 = 37
7 + 6 = ?

Miliona njerëz në gjithë botën e mundojnë kokën dhe përpiqen të arrijnë deri te rezultati, transmeton Telegrafi.

Dhe kjo është zgjidhja:

Në shikim të parë mbase nuk është e dukshme, mirëpo me shikim të kujdesshëm do ta kuptoni që zgjidhja në njëfarë mënyre është e lidhur.

Më parë duhet të zbrisni dy numra, ta shkruani zgjidhjen, pastaj normalisht të mblidhni dy numra.

Kur të shkruani të dy zgjidhjet, do të keni zgjidhjen përfundimtare e cila është: 6 – 4 = 2 6 + 4 = 10.

Rezultati: 210

9 – 2 = 7
9 + 2 = 11

Rezultati: 911.

Zgjidhja përfundimtare sipas kësaj është 113.

Pra, sa kohë ju është nevojitur juve që ta zgjidhni këtë detyrë?