(Video) 26-vjeçarja shkon në supermarket dhe kërkon burrë: Aman ma gjeni një se u lodha, dua burrë.….

ND1QEN1 V1DE0N E PL0TE KE TU

Si rezultat, Leesh Cunningham, nga Uellsi i Australisë, shkoi në një dyqan pajisjesh për të parë nëse mund të gjente një burr. Duke mos dashur pë rplasje, Leesh mbante në duar një pan kartë me mesazhin ”Kërkoj burrë”, ”A mund t’më ndihmoni?”.PAMJET P0SHTE

Leesh e cila dhe është fëmija i vetëm i shtëpisë, shëtiste nëpër dyqanin Bunnings Warehouse, duke shpresuar të fillonte të bisedonte me një burrë.

26 vjeçarja eci nga departamenti në departament, me shpresën se do ta gjente dikë. Një mik gjithashtu filmoi të gjithë këtë veprim përpara se Leesh t’i ndajë të gjitha në Tik/Tok dhe You/Tube.

Ajo madje mund të shihej duke pyetur anëtarët e stafit se ku janë të vendosur burrat. Por, përkundër përpjekjeve të saj më të mira dhe shenjës së saj të sinqertë, Leesh fa tkeqësisht u largua pa ndonjë të interesuar të ri dashurie.