Kjo foto po çmend internetin, shiheni me vëmendje ka diçka që nuk shkon ketu..

Që nga momenti i postimit në Reddit kjo foto u bë hit në rrjetet sociale. Fotoja mund të duket mjaft normale po kur shihet me vëmendje ka një detaj të pazakontë e konfuz.

Të treja vajzat kanë pozuar në mënyrë të natyrshme përpara kameras dhe duken shumë rehat. Nëse e vini re me vëmendje vajzat janë ulur mbi një stol inekzistent. Kjo foto po ç mend internetin.