“Cila është pjesa më sensuale e trupit tënd që i tërbon meshkujt?”/ (video) Konkurrentja e re e ‘Përputhen’ ngrihet në këmbë dhe tregon…

“Cila është pjesa më sensuale e trupit tënd që i tërbon meshkujt?”, ishte kjo pyetja që iu drejtua Adës dje në “Përputhen”. Menjëherë Ada u përgjigj dhe tha se për këtë duhet pyetur ai që bëri pyetjen.

Jurgeni tregoi se e ka bërë ai pyetjen dhe tha se tek Ada duke e parë përballë pjesa më sensuale i duket gjoksi.

Kështu Ada u çua në këmbë dhe bëri një rrotullim duke i treguar se nuk ka vetëm atë pjesë sensuale, por më shumë teksa kamera vuri në fokus të pasmet e konkurrentes.