Mikela vajza e re e ‘Për’Puthen’ habit më deklaratën: Kam qenin, por dua dhe një të dashur!

SH TY PE KE TU VI DE ON

Pas prezantimit të konkurrentes së tretë, Adës, publiku u njoh edhe me konkurrenten e fundit të ‘Për’Puthen’, Mikela./Pamjet meP0SHT.

Ajo është 26 vjeç dhe dashuria e parë është qeni i saj me emrin Koko, e tashmë ajo shpreson të gjejë dashurinë e vërtetë në emision!

Mikela shpreh lumturinë që është pjesë e reality show-t më të ndjekur në Shqipëri dhe dëshiron që të gjejë aty mashkullin ideal.