(Video) Njihuni me gruan shqiptare që jeton me 30 mace në shtëpi..

ND1QEN1 V1DE0N P0SHTË

Dashuria që ka për macet kalon çdo ku fi. Merita Krasniqi-Selaci nga komuna e Vushtrrisë pothuajse gjithë jetën ia ka kushtuar kafshëve.

Sot, 46-vjeçarja jeton me 30 mace në shtëpi. Madje, edhe gjatë gjumit, macet janë shoqërueset e saja.

Dhe fakti se ajo jeton me mace në të njëjtën shtëpi, bën që të paragjykohet. “Nuk e vr as mendjen se paragj ykohem, kush don me ardh te unë vjen, kush nuk don s’vjen. I shoh edhe kur vijnë nuk duan as çaj as kafe”, tha 46 vjeçarja.