O ZOT sa e dhimbeshme kjo.. U nisën për tu kthyer n’Zvicer nga Kosova,, e gjithë familja shuhet në Serbi

SH TY PE KE TU VI DE ON

Një familje nga Fushë Kosova e cila ishte duke udhëtuar për në ZVICER nga Kosovaku i kan kaluar pushime verore është aksidentuar sot në kufi me Serbinë konkretisht në Raç./Pamjet meP0SHT.

Mësohet se v iktimat janë anëtarë të së njëjtës familje që po udhëtonin nga Kosova. Paraprakisht raportohet se kanë ndërruar jetë dy prindërit dhe dy fëmijët e së njëjtës familje, ndërsa ka mbetur i p lagosur rëndë një fëmijë tjetër i m itur.