Burri nga Kosova nuk pyetë për moshën martohet me një 16 vjeçare..

Policia e Kosovës ditën e diel ka arrestuar një person në qytetin e Vushtrrisë, i cili dyshohej se është martuar me një vajzë të mi tur.

Në raportin 24 orësh të policisë, thuhet se vajza ishte 16 vjeçare.

Pas intervistimit i arres tuari ka deklaruar se me të miturën ishte më martuar një vit më parë.

I dyshuari është liruar dhe lënda e rastit vazhdon në procedurë të rregullt.

“Vushtrri, NN- Është raportuar se v iktima e mitur, femër kosovare ishte dërguar në repartin e gjinekologjisë në QKUK. Lidhur me rastin është intervistuar i dyshuari mashkull kosovar i cili ka deklaruar se me të miturën ishte martuar një vit më parë. Në konsultim me prokurorin i dyshuari është liruar, lënda e rastit procedohet në procedurë të rregullt”, thonë policia.